VÍCTOR LAPUENTE (FÍSICS CIUTADELLA), QUART D’ESPANYA EN EL NACIONAL DE CIUDAD REAL

24 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
CIUDAD REAL

CIUDAD REAL

Hauria pogut anar millor, però s’ha de seguir fent feina i punt. Finalment l’expedició del FÍSICS CIUTADELLA que es va desplaçar al Campinat d’Espanya de Ciudad Real no ha pogut tornar a Menorca amb una medalla, que en principi era el seu objectiu. Però ja sabien Cristina Bosch, Manel Bosch i Víctor Lapuente de les dificultats d’aquest Nacional 2014.
Lapuente va ser qui va quedar millor dels tres en tancar aquest torneig espanyol en una digne quarta posició final. El karateka del FÍSICS va completar un gran campionat i va anar superant tots el seus rival de forma segura fins que en les semifinals va acabar perdent 2-0 amb un competidor de molt de nivell.  Ja en la lluita per la tercera plaça el ciutadellenc tampoc se’n va sortir, essent quart.
Els altres dos ciutadellencs van lluitar molt valents i de cara però no van tenir sort. Manel Bosch queia en el primer combat i Cristina Pons ho feia a la repesca.
Malgrat tot, lectura molt positiva des del FÍSICS CIUTADELLA, que van tenir també al seu director tècnic, Jesús Triay ‘Shuto’ com a àrbitre en aquest Campionat d’Espanya.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com