VICTÒRIA DELS QUATRE EQUIPS ILLENCS DE DIVISIÓ HONOR

24 noviembre 2014 | Por Editor | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

Pendents de la crònica de Manacor Comarcal de la nova victòria, avui, del juvenil Divisió Honor del Club Esportiu Manacor (SD Huesca 0-3 Manacor), destacar que els quatre equips illencs han sumat els tres punts de la jornada. Ademés de la victòria de l’equip de Pep Sansó al seu desplaçament a Huesca, el RCD Mallorca ha guanyat per 1-4 dins Saragossa i el Baleares ho feia el dissabte a casa contra el Nàstic de Tarragona (2-0) i el San Francisco per 2-1 contra el difícil CF Damm.
Per tant, bona jornada pels mallorquins i sobretot bon resultat pel CD Manacor que a falta de tres jornades per acabar la primera volta de la lliga, suma 7 victòries, 3 empats i 2 derrotes. El proper diumenge ens visita un Saragossa que només ha guanyat 2 partits.

Comentarios cerrados