l’Atlètic Balears – Cornellà, dissabte a les 15:30h

26 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
nota-premsa-640x360-640x360

Atº Baleares

Des de l’Atlètic Balears volem fer un recordatori a tota la família blanc-i-blava. El proper partit a casa, corresponent a la jornada 15 de lliga i contra la UE Cornellà, no es disputarà en l’horari habitual, sinó que serà el DISSABTE 29 a les 15.30h.

El motiu és que el nostre rival el proper dimarts disputa la volta dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Reial Madrid i, per imposició federativa, l’encontre no es pot dur a terme en diumenge.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com