FÍSICS CIUTADELLA I SPIRIT ALAIOR ORGANITZEN UN CURS DE KARATE AMB EL SAMYD EIVISSA I ELS DOS SHOTOKAN

5 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Aquest dissabte i diumenge Menorca acull un curs de karate organitzat pel FÍSICS CIUTADELLA i l’Spirit Alaior en el que hi participarà també Shotokan Maó, Samyd (Eivissa) i Shotokan Ferreries. Pere Calafat (Físics) donarà Kihon, la tècnica bàsica que després s’aplica a les kates. Dani Pérez i Cris Ferrer (Spirit) donaran la part de kúmite. Tot a les instal·lacions de Ciutadella.
Els entrenaments es dividiran en dos grups d’edats i realitzaran per cada grup un entrenament de Kihon, un de Bunkai i quatre de kúmite. D’aquests quatre s’en faran dos amb combats reals i arbitrats i Jesús Triay ‘Shuto’ dirigirà el tema dels combats arbitrats, aprofitant per fer pràctiques arbitrals.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com