30 KARATEQUES OMPLEN DE QUALITAT EL CURS DE KÀRATE ORGANITZAT PER FÍSICS CIUTADELLA I SPIRIT ALAIOR

9 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
FÍSICS CURS.

FÍSICS CURS.

Pont de la Constitució intens a Ciutadella. Organitzat conjuntament pel FÍSICS CIUTADELLA i per l’Spirit Alaior aquest cap de setmana s’ha celebrat un interessant curs de kàrate a les instal·lacions del gimnàs ciutadellenc. Un encontre que ha reunit fins a 30 competidors dels dos clubs amfitrions, com també de Shotokan Maó, Samyd (Eivissa) i Shotokan Ferreries.
«Molt bona feina per tots els participants al curs, que s’hi han implicat molt i el resultat per tant ha estat molt positiu. I amb un ambient molt saludable i un nivell més que acceptable», valorava Jesús Triay ‘Shuto’, director tècnic del FÍSICS.
Pere Calafat (Físics) va donar Kihon, la tècnica bàsica que després s’aplica a les kates i Dani Pérez i Cris Ferrer (Spirit) donaren la part de kúmite. ‘Shuto’ va dirigir el tema dels combats arbitrats, aprofitant per fer pràctiques.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com