Agradeciemiento por el acto de solidaridad realizado el pasado sabado en Ses Canaletes.

17 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
400 somriures per agrair-vos la vostre solidaritat

400 somriures per agrair-vos la vostre solidaritat

El passat dissabte va tenir lloc al Poliesporiu Municipal de Ses Canaletes un dissabte  acte solidari a benefici de la Fundació Aladina. Un acte que consistia en llançar a la pista les 400 pilotes que abans els aficionats havien adquirit.

L’acte va resultar tot un èxit de participació, tot hi que no va poder ser realitzat en el moment que vam acordar els dos clubs, el CCE Sant Lluís i el CB La Salle Maó, en el primer triple de partit. Ens sorpren i lamentam  que la FBIB no es sumés a aquest acte solidari donant permís per realitzar-ho en el moment acordat, ja que a més de l’esmentat acord entre clubs, el resultat final del partit era del tot intrascendent per la classificació. Volem resaltar que tot hi que sigui la primera vegada que es realitza a Menorca, a altres llocs ja s’ha realitzat sense cap tipus de problema.

Finalment el llançament de les pilotes va ser realitzat desde la graderia coincidint amb el descans del partit i va resultar tot un èxit. I perque així fós, hi van intervenir una serie de persones i entitats a les que volem donar el nostre agraiment.

En primer lloc al nostre coordinador, Joan Martínez Escala, promotor d’aquest acte i a Jorge “Pitu” Jiménez, jugador del nostre equip que ens va proposar a la Fundació Aladina com a protagonista d’aquest acte solidari. Ells dos son els grans culpables d’aquest acte.

A les aficions d’ambdós equips que van demostrar la seva solidaritat. Sense la seva participació tot esforç hauria resultat inútil.

A Marti Huguet, Dani Tudurí, Toñi Soler i Rita Pons, que van ser els encarregats el dia del partit de vendre les pilotes i fer el reportatge fotogràfic de l’event. A més també cal destacar la col.laboració de la resta d’entrenadors, ajudants i delegats del nostre club, que al llarg de tota la setmana van aportar el seu granet d’arena per difondre entre jugadors i pares aquest emotiu acte. Tots ells son el gran actiu de la secció de básquet del CCE Sant Lluís, ells fan del nostre club un club molt gran.

A n’en Miquel Cardona, sempre disposat a donar una mà, sempre donant idees, sempre col.laborant, desde qualsevol àmbit, d’allò que s’en diu un home de club, tot un privilegi per noltros poder disposar d’ell.

Als àrbitres del partit, Biel Sans i Chema Pons, per la seva comprensió i entenent que ells no tenien autorització per deixar-nos realitzar l’acte.

Al CB La Salle Maó, encapçalat per el seu president Antoni Carreras, l’entrenador Migue Fernández i la primera plantilla del seu equip. Desde el primer moment es van sumar a l’iniciativa i ens van donar suport perque aquest dia fos tot un èxit.

A la firma de juguetes Toy Planet, que ens van suministrar les pilotes, en un principi 200, però a darrera hora no van tenir cap problema en preparar-nos 200 mes.

A n’en Jose Maria Vidal, per realitzar les gestions amb la firma de juguetes Toy Planet, per poder disposar en temps record de les 400 pilotes.

A l’Ajuntament de Sant Lluís, l’empresa Biosport i els conserges del Pavelló per la seva comprensió a l’hora del llançament de les pilotes.

Gràcies a tots ells hem aconseguit treure 400 somriures al càncer infantil, que esperem ajudin a nens i nenes malalts a passar unes grans festes de Nadal, Cap d’any i Reis.

SECCIÓ DE BÀSQUET DEL CCE SANT LLUÍS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com