Presentada sa 4a edició de sa Sant Silvestre ‘Ciutat d’Alaior’ que enguany serà solidaria

20 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
S’esdeveniment l’organitza s’entitat esportiva Lô Esport, i amb es patrocini de s’Ajuntament d’Alaior i sa col·laboració des Consell Insular de Menorca. Aquest any com a empresa col·laboradora principal cal ressaltar a assagurances AXA Segur Menorca.

S’esdeveniment l’organitza s’entitat esportiva Lô Esport, i amb es patrocini de s’Ajuntament d’Alaior i sa col·laboració des Consell Insular de Menorca. Aquest any com a empresa col·laboradora principal cal ressaltar a assagurances AXA Segur Menorca.

Sa 4a San Silvestre Nocturna, Ciutat d’Alaior es celebrarà dimarts dia 30 de desembre de 2014 a Alaior, amb lloc de trobada a sa Plaça des Ramal.

Es president de s’entitat Lo Esport, Rafel Quintana, en primer lloc ha volgut agraïr sa col·laboració de ses intitucions i empreses que fan possible aquesta nova edició de s’esdeveniment.
Aquest any com ha novetat, entre esport, festa i disfresses, s’hi afegirà, com estava previst, sa solidaritat, concretament en favor de s’associació balear de pares de fillets amb càncer Aspanob. Així, per cada corredor que travessi sa línia d’arribada en qualsevol de ses curses, Lô Esport destinarà un euro a aquesta entitat sense ànim de lucre.
També es repartiran 8 pernils per a ses millores disfresses o grups de disfresses i hem preparat una cursa que també es podrá fer caminant. A més, sa participació de Tecnográfico Eventos assegura sa presència de DJ i speakers, com ara es retorn des Xèrif Ripoll que es farà notar ja des de un dia abans per es poble. Amb tot, en aquesta festa de s’esport es temps és es que manco importa i es pot fer el recorregut de sa cursa caminant. Actualment, s’esdeveniment ja disposa de 140 inscrits, una quantitat molt meritòria tenint en compte que a Menorca les inscripcions no es comencen a animar fins a darrera hora. En total, en aquesta edició s’espera que «se superin els 500 participants».
Aquest any hi haurà més música i il·luminació, a càrrec de tecnogràfico eventos, banda d’Alaior i batucada miyotargus que animaran en tot moment as participants durant es recorregut. s’esdeveniment està recolzat per a més de 30 empreses d’Alaior i de tot Menorca amb AXA Segur Menorca com a patrocinador principal. Aquest suport fa posible un any més un esdeveniment singular com aquest, festiu esportiu i aquest any a més solidari en benefici d’ASPANOB. 

Inscripcions a tavés de sa web  www.loesport.es i www.elitechip.net 

Per part de s’empresa AXA Segur Menorca, Marga Pons ha volgut destacar que es un plaer es poder col·laborar amb una cursa solidaria i amb s’esport, i que espera que sigui un gran exit. Per part des conseller d’esports, Juanjo Pons, ha volgut ressaltat que es un gran exit de continuitat aquesta 4a edició de sa Cursa de Sant Silvestre Nocturna, en sa qual participarà, destacant es bon ambient festiu de sa mateixa amb ses passades edicions. 

I per tancar s’acte sa batlessa, Misericordia Sugrañes, «agraeix s’esforç que realitza s’entitat per tal de poder realitzar aquesta 4 a edició de sa Cursa San Silvestre Nocturna – Ciutat d’Alaior, on s’ajuntament col·labora per tal que aquesta activitat sigui possible. As temps que anim a sa població a participar i animar aquesta animada cursa atletica. Tambe participaré a aquesta nova edició de sa cursa, on hi ha que ressaltà s’esforç solidari de sa mateixa, as temps que desig que sigui un gran exit».

 

Fuente: deportesmenorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com