CLUB Voleibol Manacor, Resumen del primer dia de la copa de España

28 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Volley
CLUB Voleibol Manacor

CLUB Voleibol Manacor

Avui mati, les nostres jugadores infantils femenines dirigides per Jaume Febrer i Miquel Àngel Bauçà han començat el campionat jugant contra Arona Tenerife i han guanyat de manera fàcil 2-0, el segon partit l’han disputat contra Playas de Benidorm i l’han perdut 0-2, i el tercer contra SAD Recuerdo també l’han guanyat 2-0. D’aquesta manera han quedat segones de grup i ja estan entre les 16 primeres.
Demà mati a les 9h s’enfrontaran al CV Torrelavega que han quedat primeres del grup B. Aquest partit de demà serà decisiu per entrar entre les 8 primeres.
Sort equip!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com