Sortida del concurs de creditors‏ del CE Atlètic Balears SAE

17 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol
.

.

“El CE Atlètic Balears SAE finalitza la seva situació concursal de manera modèlica, després que tots els creditors s’hagin mostrat conformes amb el conveni proposat. Finalment, el Jutjat del Mercantil Dos de Palma ha acordat aprovar definitivament el conveni, per el que s’ha acordat el cessament de l’administració concursal, recuperant així el Consell d’Administració del club totes les seves funcions, el que suposa la tornada a la normalitat institucional.

L’Atlètic Balears inicia així una nova etapa molt important en la que els reptes esportius tendran al darrera la garantia d’una entitat sanejada econòmicament, la qual centrarà tots els seus esforços en fer d’aquest club un projecte sòlid, ambiciós i amb la mirada posada en el futur.”

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com