A un alè del miracle

26 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El Rt. Can Torrat ha estat el primer equip en guanyar a Ses Canaletes aquesta temporada, en un partit en el que els blaus no podíen contar amb en Miki, lesionat i Pitu Jiménez, de viatge. Els lluissers han estat apunt de donar la volta al marcador despres d’arribar a perdre de 21 punts entrat el darrer període. Han estat 7 minuts espectaculars, liderats per en Dani, Isma i Segio. Però als mallorquins no li ha tremolat el pols desde els tirs lliures i s’han enduit el partit, demostrant ser un dels millors equips de la categoria.

El partit ha començat igualat, amb un ma a ma d’en Poyatos i Dani Garcia que impossaven la seva llei. 20-23 als deu minuts de partit.

Al segon quart han arribat els primers síntomes de que el partit es podria posar molt costa amunt. Als lluissers no lis entrava el tir exterior i el rebot defensiu es convertia en un autèntic mal son que permetia a Poyatos, el millor home dels visitants, inflar-se a punts. 34-45 al descans.

El rebot defensiu ha estat una de les claus del partit

Després del pas per els vestidors el Bahia Sant Agustí continuava amb la seva línea, amb l’aparició de Balbuena. Isma Seguí i Dani García rompíen el malefici dels 6.75 però no bastava per reduir diferències, entrant als darrers 10 minuts amb 14 punts de desventatge.

Un parcial de 1-8 semblava rompre el partit de forma definitiva, 61 a 82 a falta de 7 minuts. Però aqui va aparèixer un Sant Lluís espectacular, amb uns estelars Dani, Isma i Sergio i amb l’empenta de la graderia van fer creure amb el miracle. Bona defensa presionat, atacs ràpids i encert desde els 6.75 i en 5 minuts el CCE Sant Lluís es posava 90 a 92 per entrar als darrers 30 segons. Però la loteria dels tirs lliures no va somriure als blaus que es van quedar a un alè del miracle.

Una derrota que ha de servir per apendre i créixer com equip, tot esperant  el retorn de Pitu i Miki.