Recordatorio Pòrtol FC

30 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol
Portol F C

Portol F C

Recordau que demà feim la recollida d’aliments al partit contra el Recreatiu Manacor, a son Caulelles a les 17:30! Alguns dels aliments dels que més precisa el casal solidari són: llet, ous, oli, tonyina, paper higiènic, conserves… Coses que s’utilitzen cada dia. Qualsevol aportació serà agraïda, esperam que vengueu tots a donar-nos suport demà i que participeu en aquesta bona causa!
Moltes gràcies!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com