PREPARACIÓ LLIGA FASE FINAL SEGONA NACIONAL : LICORS MOYÀ ARTÀ 2015 (Video)

4 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Captura

.

L’equip de Julián Benoit es prepara per la fase final de la lliga regular, després de perdre partits inesperats i amb moltes ganes de fer un bon paper. L’equip afronta a partir d’aquesta setmana canvis estructurals per intentar millorar la cohesió d’equip en defensa i recepeció.
, aquesta vegada mostram la realitat de l’equip de segona nacional que ha quedat segón classificat a la lliga regular i ara es juga el campionat amb aquest play off entre els quatre primers classificats.

L’equip de Julian Andres Benoit Jitka Houserkova va començar ahir a preparar el proper partit que es jugarà dissabte a casa contra el Club Voleibol Manacor a les 16:00 hores.

En aquest video ens aproximam a la realitat de l’equip, alguns jugadors ens conten com han viscut aquest final de lliga. El tècnic Argentí no vol amagar res i ens ha brindat unes paraules del dia a dia de l’equip, un equip humil, lluitador però que aquesta darrera etapa ha caigut en dos partits.

Ara els Artanencs volen demostrar que són el millor equip de la lliga 2014-2015 i afrontar la situació.

Jaume Juan Calvo Miquel Àngel Tous Real Nestor Bocho Serron Pere Piris Albert Piris Sansó Joan Biscai Miquel Alzina Maria Pau Jordi Cabrer Gómez Miquel Àngel Paredes Quintanilla Joan Marc Piris Sansó Marco Bonaria Miquel Pastor Gelabert Joan Marti Munar
C.V.ARTA

PREPARACIÓ LLIGA FASE FINAL SEGONA NACIONAL : LICORS MOYÀ ARTÀ 2015 from CLUB VOLEIBOL ARTÀ on Vimeo.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com