Prèvia Atlètic Balears – UE Sant Andreu; (Diumenge 12,00 hRS) iB3TV

7 febrero 2015 | Por Editor | Categoria: 2ª División B, Fútbol
24-atb-sant-andreu-640x360

Atº Baleares – UE Sant Andreu

La cosa va de clàssics darrerament a Son Malferit. Si el dimecres passat ens visitava el tetracampió de la Copa del Rei Real Unión de Irún, aquest diumenge a les 12h és el torn de tot un històric del futbol català i de la ciutat de Barcelona: la Unió Esportiva Sant Andreu. L’encontre, corresponent a la jornada 24 del campionat de lliga, serà dirigit pel col·legiat grancanari Francisco José Melián Socorro.

Com diria el tòpic, serà un duel de necessitats. L’Atlètic Balears, 16è amb 25 punts, davant del Sant Andreu, 17è amb un punt menys. Des de l’arribada de Gustavo Siviero a la banqueta, l’equip compta els partits de casa per victòries –Elx i Irún– i un empat a cal líder. Resultats que incrementen la confiança dels jugadors, que cercaran la segona victòria consecutiva a casa en lliga.

Per aquest matx no hi ha sancionats en cap dels dos equips, i els blanc-i-blaus recuperen Vich, que no va poder estar a Tarragona, i Víctor i Cristian, sancionats en Copa RFEF. Qui no podrà estar sobre la gespa és Malik Fathi. El lateral germànic serà a la grada animant els seus nous companys i dilluns començarà a entrenar a les ordres del míster.

Els quadribarrats no estan passant per un bon moment. El club propietat de la brasilera Dinorah Santana vé de perdre al Narcís Sala 0 a 2 amb el Badalona. A mitjan desembre es va destituïr Piti Belmonte i va ésser substituït pel jove Rubén García Vilagrasa. Entre els jugadors més destacats del conjunt andreuenc hi trobam el porter Morales, el central Mikel Azparren i els migcampistes Ton Alcover i Xavi Jiménez. També hi juguen els germans argentins Manu i Lucas Viale, el darrer dels quals va vestir la samarreta de l’Atlètic la temporada 2008-09.

Homenatge a Joan Morro

El passat 24 de gener ens va dir adéu Joan Morro Albertí, qui va ser jugador de l’Atlètic Balears durant els anys 60 i president del club als 80. Poc abans del partit, els seus fills rebran el merescut homenatge per part del club. Hi seran presents Mateu Morro, Esperança Morro i Juan Solivellas Morro.

Comentarios cerrados