El CCE Sant LluĂ­s ha caigut de forma justa a Ses Canaletes

8 febrero 2015 | Por RedacciĂłn | Categoria: Baloncesto
.

.

El CCE Sant LluĂ­s ha caigut de forma justa a Ses Canaletes devant un bon BĂ squet PlĂ , que ha dominat el partit desde el bot incicial. Els blaus han pagat molt car la baixa d’en Dani GarcĂ­a i Cice Mercadal, la llĂČgica falta de ritme de Pitu JimĂ©nez, que tornava al equip, i els problemes fĂ­sics de Miki Ortiz, que l’hi han impedit rendir al cent per cent de les seves facultats. Si a tot aixĂČ unim que devant han tingut un gran equip, dona com a resultat que poques opcions han tingut els lluissers al llarg del partit.

L’inici de partit ha estat premonitori, 3-13 en els primers 2 minuts i mig, liderats per un encertat Munar desde els 6.75. Poc a poc els lluissers han retallat distàncies en el marcador, fins a igualar el partit a 20. Al final del primer acte 22-26.

.

.

El “talĂł d’aquiles” blau ha estat la defensa i el rebot defensiu, i havia que solucionar-ho. Miki Ortiz ha intentat ajudar en aquesta labor, tot hi els seus problemes fĂ­sics. Precisament ell, fruit d’un 2+1 han donat la primera i Ășnica aventatge blava a 7.39 per el descans, 32-31. PerĂČ un parcial de 0-11 per el BĂ squet PlĂ  ha tornat a posar el partit molt costa amunt. Al descans 40-49.

Tot hi el gran partit de Sergio Muñoz, 26 punts, 10 rebots i 31 de valoraciĂł, el partit no ha canviat desprĂ©s del pĂ s per els vestidors. Els visitants estirĂ ven l’electrĂČnic fins els 19 punts, liderats per els seus dos millors homes, Bartomeu Gacias i SebastiĂ  Munar, 48-67 a 3.25 per el final del tercer perĂ­ode.

Els homes d’en Joan MartĂ­nez han entrat en els darrers 10 minuts amb 13 punts de desventatge, 59-72. Han intentat reduir diferĂšncies, per arribar als darrers minuts amb opcions, amb un bon Mateo Pons, perĂČ no ha estat possible. No era el dia dels blaus i els mallorquins s’han enduit una justa victĂČria de Ses Canaletes.

Toca ara recuperar-se anĂ­micament d’aquesta derrota, recuperar forces i preparar una segona fase de competiciĂł histĂČrica per el bĂ squet lluisser. A il.lusiĂł i ganes segur que ningĂș ens guanyarĂ . A partir del 1 de Març vos esperam a tots per ser el jugador nombre 6 de l’equip. Ses Canaletes s’ha de vestir de gala per estalonar a un equip que s’ho mereix.

Fitxa tĂšcnica

CCE Sant LluĂ­s 75 (22-18-19-16): Josuah 2, Pitu 5, Mateo 13, Cristian 6, Carlos, Isma 13, Miki 10, Xavi, Sergio 26.

22/43 en tirs de 2, 7/20 en tirs de 3 i 10/14 tirs lliures. 23 rebots defensius i 9 ofensius.

.

.

BĂ squet PlĂ  84 (26-23-23-12): Munar 16, Pontiggia, TomĂĄs 11, Hidalgo, Uribe 8, Gacias 22, Vaquer V. 5, Vaquer D. 3, Bibiloni, Ferrer 9, Serrano 10.

19/43 en tirs de 2, 10/26 en tirs de 3 i 16/24 tirs lliures. 22 rebots defensius i 13 ofensius.

Àrbitres

Octavio Saura i Pedro Olives.

IncidĂšncies

Partit corresponent a la 13 jornada, i a la vegada darrera per els lluissers abans d’afrontar la segona fase que començarĂ  el prĂČxim 1 de Març, amb els equips murcians, valencians i el CB Andratx. Bona entrada a Ses Canaletes.

.

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com