El CCE Sant Lluís ha caigut de forma justa a Ses Canaletes

8 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

El CCE Sant Lluís ha caigut de forma justa a Ses Canaletes devant un bon Bàsquet Plà, que ha dominat el partit desde el bot incicial. Els blaus han pagat molt car la baixa d’en Dani García i Cice Mercadal, la llògica falta de ritme de Pitu Jiménez, que tornava al equip, i els problemes físics de Miki Ortiz, que l’hi han impedit rendir al cent per cent de les seves facultats. Si a tot això unim que devant han tingut un gran equip, dona com a resultat que poques opcions han tingut els lluissers al llarg del partit.

L’inici de partit ha estat premonitori, 3-13 en els primers 2 minuts i mig, liderats per un encertat Munar desde els 6.75. Poc a poc els lluissers han retallat distàncies en el marcador, fins a igualar el partit a 20. Al final del primer acte 22-26.

.

.

El “taló d’aquiles” blau ha estat la defensa i el rebot defensiu, i havia que solucionar-ho. Miki Ortiz ha intentat ajudar en aquesta labor, tot hi els seus problemes físics. Precisament ell, fruit d’un 2+1 han donat la primera i única aventatge blava a 7.39 per el descans, 32-31. Però un parcial de 0-11 per el Bàsquet Plà ha tornat a posar el partit molt costa amunt. Al descans 40-49.

Tot hi el gran partit de Sergio Muñoz, 26 punts, 10 rebots i 31 de valoració, el partit no ha canviat després del pàs per els vestidors. Els visitants estiràven l’electrònic fins els 19 punts, liderats per els seus dos millors homes, Bartomeu Gacias i Sebastià Munar, 48-67 a 3.25 per el final del tercer període.

Els homes d’en Joan Martínez han entrat en els darrers 10 minuts amb 13 punts de desventatge, 59-72. Han intentat reduir diferències, per arribar als darrers minuts amb opcions, amb un bon Mateo Pons, però no ha estat possible. No era el dia dels blaus i els mallorquins s’han enduit una justa victòria de Ses Canaletes.

Toca ara recuperar-se anímicament d’aquesta derrota, recuperar forces i preparar una segona fase de competició històrica per el bàsquet lluisser. A il.lusió i ganes segur que ningú ens guanyarà. A partir del 1 de Març vos esperam a tots per ser el jugador nombre 6 de l’equip. Ses Canaletes s’ha de vestir de gala per estalonar a un equip que s’ho mereix.

Fitxa tècnica

CCE Sant Lluís 75 (22-18-19-16): Josuah 2, Pitu 5, Mateo 13, Cristian 6, Carlos, Isma 13, Miki 10, Xavi, Sergio 26.

22/43 en tirs de 2, 7/20 en tirs de 3 i 10/14 tirs lliures. 23 rebots defensius i 9 ofensius.

.

.

Bàsquet Plà 84 (26-23-23-12): Munar 16, Pontiggia, Tomás 11, Hidalgo, Uribe 8, Gacias 22, Vaquer V. 5, Vaquer D. 3, Bibiloni, Ferrer 9, Serrano 10.

19/43 en tirs de 2, 10/26 en tirs de 3 i 16/24 tirs lliures. 22 rebots defensius i 13 ofensius.

Àrbitres

Octavio Saura i Pedro Olives.

Incidències

Partit corresponent a la 13 jornada, i a la vegada darrera per els lluissers abans d’afrontar la segona fase que començarà el pròxim 1 de Març, amb els equips murcians, valencians i el CB Andratx. Bona entrada a Ses Canaletes.

.

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com