L´aikido, un artmarcial que enlluerna en el IES Mª Ángels Cardona de Ciutadella

23 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Aikido

Aikido

Cada any la secció d’aikido del FÍSICS CIUTADELLA que dirigeix el nostre monitor Antoni Anglada rep la petició de que vagin per les escoles de Ciutadella fent mostres d’aikido i enguany ja havien passat, com cada any des de fa sis anys, pel Col·legi Consolació, mostrant als al·lots/es de segon d’Eso.

I seguint amb aquestes classes didàctiques, aquesta setmana l’aikido del FÍSICS ha visitat durant varis dies l’IES Maria Àngels Cardona, seguint el pla didàctic d’arts de lluita pels alumnes de 4rt d’Eso, que van convidar al club ciutadellenc per mostrar aquest art marcial.

Tant Rubén Martínez (8 anys de pràctica) com el propi Antoni Anglada van impartir una mostra que va començar amb una introducció i coneixement del que és l’aikido, d’on ve i què es cerca amb la seva pràctica. Posteriorment, i abans de començar amb l’aprenentatge de tècniques bàsiques, van aprendre a meditar.

Unes activitats que van resultar força positives per l’alumnat ciutadellenc, de la mà d’un FÍSICS que sempre empra l’esport com a canal d’educació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com