Taller de defensa femenina al Fisics

25 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Tarjeta roja al maltrato

Tarjeta roja al maltrato

Aquest pròxim dissabte dia 28 de febrer, entre les 17 i les 20 hores, les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA acullen un taller molt especial i sensible a dia d’avui. El Taller de Defensa Personal Femenina que impartirà el gran mestre Pere Calafat, Instructor Especialista en Defensa Personal per la RFEK.
Un interessant curs que va dirigit a totes les dones i no fa falta que tenguin coneixements d’arts marcials ja que serà molt pràctic. Com tampoc es requereix cap condició física ni limitació per edat. Com ens diuen des de FÍSICS, «seran consells bàsics i pràctics per guanyar confiança en moments de perill, esposant situacions i escenaris reals i fent feina amb la gestió i control de l’estrés».
En aquest taller en el que s’impartiran tècniques senzilles per defensar-se davant les agressions més comuns (robatori, agressions i maltractament físic) ja hi ha confirmat la seva assistència una associació de dones que sofreixen violència de gènere a Menorca.
Inscripcions: 971384638-662193138.

PERE

PERE

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com