EL GRAN LUCIANO VIDA (ITKA) IMPARTEIX UN CURS MAGISTRAL DE TAIJIQUAN AL FÍSICS CIUTADELLA

3 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Aquests passats dies pròxim el mestre Luciano Vida, representant a Espanya de la ITKA, escola a la que pertany l’ASSOCIACIÓ TAIJIQUAN WU WEI que te la seu central en el FISICS, ha impartit un interessant curs de Taijiquan a les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA. El Taijiquan és un art marcial amb un sistema de defensa molt eficaç i per desgràcia molt desconegut en la nostra societat, tot i que des del gimnàs ciutadellenc s’hi està apostant molt fort donats els seus gran resultats en totss i cada un dels seus practicants.

.
La seqüencia Mare del Qi Gong ens explica la història del moviment Taiji, compost per 6 elements que són, Connexió,Expansió/contracció, Oscilació,Espiralitat, Acceleració de l’espiralitat i desplaçament de l’estructura a l’espai sobre un punt. Amb açò es va fer feina al FÍSICS.

FÍSICS TAIXHI I KARATE

FÍSICS TAIXHI I KARATE

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com