Noticies C.V.S‏oller

4 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley
c.v.soller

.

INFANTIL F. B : EL CONST TUENT SÓLLER MOSTRA LA SEVA PROGRESSIÓ DAVANT L’ARTÀPosted: 03 Mar 2015 03:04 AM PST

CVS CONST. TUENT SÓLLER 3-0 CV ARTÀ

Una victòria més del Construccions Tuent Sóller front l’Artà per tres sets a zero. Una setmana més es veié la progressió de l’equip fent un bon partit davant un Artà amb molta joventut pero amb bon fonament. Les solleriques tornaren demostrar la seva millora tècnica tant individual com colectiva i la bona feina tàctica.

La setmana vinent visitam al CV Bunyola esperant aconseguir la tercera victòria consequtiva fent un bona feina i lluitant com en els derrers dos partits. Molt bé nines, enhorabona!!.

Pel Construccions Tuent Sóller jugaren Meisy Smith, Eva Villa, Carla Corbett, Aina Zamrik, Ines Tugores, Laura Manrique, Carme Canyellas, Ana Maria Hernandez, Marta Riutort, Marta Girona i Aina Hernandez.

SÉNIOR F. : DERROTA DEL CVS SÓLER TOURS A BUNYOLA EN UN GRAN PARTIT DE VOLEIPosted: 03 Mar 2015 02:35 AM PST

CV BUNOLA 3-1 CVS SÓLLER TOURS amb parcials 25-20/25-16/26-28/25-16

El nostre equip de Sóller Tours no va poder aconseguir el punt que li falta per poder ser matemàticament campió de primera balear i va perdre a Bunyola per 3-1 en un gran partit de voleï amb un gran ambient al pavelló bunyolí.

El nostre equip es presentava a Bunyola sabent que serià difícil puntuar, degut  a la qualitat de la plantilla local amb jugadores veteranes i de gran qualitat, però el nostre equip no va anar vençut a Bunyola i va vendre cara la seva derrota lluitant en tot moment per aconseguir la victòria. El primer set va ser igualat amb petites diferencies per les locals que al final varen estar mes encertades i s’apuntaren aquest primer set. El segon va ser un set de clar domini local amb les nostres jugadores es veien imponents per superar el bon bloqueig local i es desesperaren,  perdent el control del joc. El tercer set va ser de gran qualitat de voleibol ja que les local volien tancar el partit i les nostres seguir vives lluitant cada pilota i a base d’esforç aconseguiren apuntar-se aquest set per un ajustat 26-28. El quart set va estar molt igualat des del començament  amb petites avantatges solleriques fins arribar a 15-16 per les solleriques i dues decisions arbitrals equivocades varen treure del partit a les nostres i baixaren el braços.

Les nostres no tornaran a jugar fins el proper 14 de març a Eivissa.

INFANTIL F. A : CÒMODA VICTÒRIA DEL CVS FET A SÓLLER DAVANT EL SANT JOSEPPosted: 03 Mar 2015 02:23 AM PST

CVS FET A SÓLLER 3-0 SANT JOSEP OBRER A

Aquest passat divendres les nostres nines reberen la visita del Sant Josep al pavelló de Son Angelats i aconseguiren una nova victòria per 3-0 amb parcials 25-11/25-11/25-11, en un partit molt fàcil per el nostrae equip.

Pel CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort, Sara Sánchez, Teresa Mas, Mariona Galindo,  Luisa De Miranda, Magdalena Pujol, Carla Ferragut, Aina Gómez, Marga Sastre, Laura Mayol i Marta Jaume.
En aquest partit en que jugaven un dels millors equips de la categoria com es el nostre i un dels cuers com es el Sant Josep A, la diferència es va veure refletxada damunt el parquet de Son Angelats, amb una gran diferencia tècnica entre un conjunt i l’altra. Tant es així, que l’entrenador local va donar minuts a totes les seves jugadores i aquestes varen respondre.
El partit no va tenir molta història i aconseguirem una altra victòria amb comoditat.
El proper divendres ens visitarà el conjunt del Sagrat Cor a les 18 h al pavelló de Son Angelats..