MES DE L’ESPORT GABALLÍ,

9 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Amb motiu del MES DE L’ESPORT GABALLÍ, i gràcies a l’organització de l’Ajuntament de Capdepera i la col·laboració de la FBIB, tindrem el luxe de comptar amb la presència de Toni Aulí i Jose Luís Alberola en la jornada del bàsquet.
El proper dilluns dia 16 de març:
– a les 18 hores: Clínic de defensa en pista, de la mà del reconegut entrenador, i set vegades seleccionador balear Toni Aulí. Diplomat amb Educació Física. -EXCLUSIU PER ENTRENADORS I JUGADORS- POLIESPORTIU ES FIGUERAL
-a les 19.30 hores: obertura de la jornada al TEATRE per part de Jaume Estarelles, president de la FBIB. Seguídament, una interessant ponència de Nutrició per esportistes.
– a les 20 hores: ponència sobre una correcta motivació de l’entrenador al jugador. Amb el paer de comptar amb el ponent Jose Luís Alberola, per tots conegut com un gran entrenador, a més de seleccionador Balear i Director del CTEIB de Bàsquet. En relació amb aquest tema, es tractarà el correcte i adient comportament de pares de jugadors.

Per nosaltres és un plaer i un luxe poder comptar amb uns ponents d’aquest nivell i poder gaudir dels seus coneixements, per això vos volem convidar a tots a participar – hi amb nosaltres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com