Massa càstig per els mèrits fets

15 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Tot hi que el marcador final reflexés una diferència de 21 punts, el cert es que el Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís va mostrar una clara progressió respecte als anteriors partits. I amb això es amb el que ens hem de quedar.

L’equip, tot hi el 8-0 de parcial inicial, no es va enfonsar i no va perdre definitivament la cara al partit fins que als darrers minuts es va arriscar per reduir distàncies.

Es la tercera derrota, si, però el 89-68 final no mostra la millora que abans esmentada. Talvegada un resultat massa abultat per els mèrits fets al llarg del partit.

El partit es va iniciar com menys agrada a l’entrenador lluisser, 8-0 de parcial i de nou anant a remolc. Però el guió va canviar respecte altres partits, els lluissers no es van enfonsar. El cop inicial va despertar al Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís, que va aturar la sortida local. Els blaus es van aprofitar de l’experiència de Pitu Jiménez i el 12 punts de Sergio Muñoz en aquest període. Al final dels primers minuts, 26-18.

El Paterna va entrar al segon període mostrant una gran solvència, tant en atac com en defensa, ampliant la diferència fins els 23 punts. Però va tornar a sortir la millor verssió lluissera, que reduí diferències fins els 14 punts, 50-36, al descans.

La sortida dels vestidors va portar als blaus a fer els millors minuts del partit. Amb un Sergio Muñoz estelar, MVP del partit amb 21 punts i 10 rebots, Pitu Jiménez bé a la direcció i l’aportació de Rafa Barbosa, donàren el parcial per els de Joan M. Escala 17-18.

En l’acte final el Menorca Talaiòtica va arriscar el tot per el tot, es colocà a 12 punts, però va faltar encert en els moments clau, lo que ho va aprofitar el Paterna per sentenciar el partit.

Fitxa tècnica

Power Electronics-Nou Básquet Paterna 89 (26-24-17-22): Martínez 6, Navarro 8, Valle 9, García 18, Rubio 9 -5 inicial- Boscafiori 12, Hofmann 8, Ibáñez, Ródenas 11, Gadea 8.

28/54 en tirs de 2, 7/16 en tirs de 4 i 12/17 en tirs lliures. Sense el.liminats.

Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís 68 (18-18-18-14): Pitu Jiménez 12, Mateo Pons, Cristian Balibrea 3, Rafa Barbosa 11, Sergio Muñoz 21 -5 inicial- Josuah Teixidor, Cice Mercadal 5, Carlos Gómez 6, Isma Seguí 2, Miki Ortiz 8, Xavi Payeras.

17/39 en tirs de 2, 4/22 en tirs de 3 i 22/30 en tirs lliures. El.liminat per 5 faltes personals Isma Seguí.

Àrbitres

San Cecilio R. i Miño M.

Incidències

Partit disputat al Pavelló Municipal de Paterna.

La pròxima jornada

El Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís debutarà per fí a aquesta competició al Poliesportiu Municipal Ses Canaletes devant el UCAM Murcia. Serà el proper dissabte dia 21 a partir de les 18 hores. Desde el club començam a fer una crida a tota l’afició per omplir de gom a gom Ses Canaletes, essent el jugador nombre 6 de l’equip. Vos esperam a tots, vestits de blau!!! per estalonar a un equip que està escrivint la millor pàgina de la seva història, i passetjant el nom del nostre poble i de l’illa a nivell nacional.

L’opinió d’en Joan M. Escala

L’entrenador lluisser es mostrà satisfet per la millora del equip, tot hi que aquesta no es suficient, de moment, per guanyar. “ Hi ha hagut un canvi, una millora i inclús hem guanyat el tercer parcial, que per nosaltres es importatn. L’opció de guanyar encara sembla lluny però hi som mes aprop“.  Escala demana a l’afició “que ompli el Pavelló dissabte per que l’equip es senti estalonat per tot el poble

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com