Club Esportiu Artà; toca fer eleccions

18 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Eventos, Fútbol
.

.

Com bé ja sabeu, aquest és el 4 any que esteim al capdavant del Club com a directiva i per això, enguany, toca fer eleccions. Per això diumenge dia 29 de Març, es durà a terme una assamblea extraordinària per presentar candidatures per a presidir el Club els pròxims anys. Hi haurà dues sessions, una que serà a les 20 i l’altre a les 20:30, i el lloc on es celebrarà l’assamblea, serà als baixos de Na Batlessa. Demanam la màxima difusió per tal d’arribar a tots els possibles candidats a voler agafar les riendes del Club!!

.

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com