Balearico! Viatja amb el teu equip a Cornellà per 90€

16 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
.

.

S’HAN POSAT A LA VENDA 30 NOVES PLACES DEL VIATGE A CORNELLÀ. AQUESTS NOUS VOLS SURTEN DE PALMA A LES 10.10. BALEARICO, VIATJA I ANIMA EL TEU EQUIP A CORNELLÀ!

*El club ha nomenat un responsable per a cada un dels vols. El de les 7.05 és Joan Ribot i el de les 10.10 és Miquel Pou.

El proper diumenge 19 d’abril es disputarà un partit crucial pel futur de l’Atlètic Balears. El calendari ha fet que Cornellà i Atlètic Balears ens vegem les cares en un moment en què ambdós equips necessitam la victòria. Per aquest motiu, el club vol animar a la seva afició que ens acompanyi en el viatge i en el partit de Cornellà per aconseguir els tres punts i fer una passa de gent de cara a la salvació. Aquestes són les dades del viatge:

– Sortida del vol 6006 Palma – Barcelona amb la companyia Air Europa a les 07.05h.

– Acomodació i trasllat al camp.

– Una vegada finalitzat, trasllat al centre de Barcelona, on es disposarà de temps lliure fins que a l’hora indicada l’autocar ens porti a l’Aeroport del Prat.

– Sortida del vol Barcelona – Palma amb Air Europa a les 21.30.

– Preu: 90€. L’Atlètic Balears regala l’entrada a tots els aficionats qui s’hi desplacin mitjançant aquesta oferta.

– Lloc de compra: a les oficines l’Halcón Viajes.

ATLÈTIC! ATLÈTIC!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com