DESPRÉS DEL SEU GRAN PAPER EUROPEU JUANDE HUERTAS TORNA AL FÍSICS CIUTADELLA

20 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Juande Huertas

Juande Huertas

El lluitador i monitor ciutadellenc Juande Huertas tornarà a ser des del pròxim mes de maig a les files del FÍSICS CIUTADELLA, d’on prové. Huertas aterrarà de nou al gimnàs menorquí per a seguir representant al club i a la vegada donar unes millorades classes de JIU JITSU, un art marcial en plena progressió.
El ciutadellenc arriba d’uns mesos força bons i positius en el món del jiu jitsu, enfrontant-se amb els millors lluitadors espanyols i europeus i donant sempre la cara, pujant quasi bé sempre al podi. Els seus darrers exits ara han estat les medalles de plata i bronze que es va penjar aquests passats dies al prestigiós Open de Roma, de la qualitat del Campionat d’Europa. Huertas va tornar a demostrar que està en el camí correcte i ara se’l podrà aprofitar i molt en el FÍSICS com a monitor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com