JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 17.00 H.

30 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
Ferrerias

c.d. Ferrerias

32ªJORNADA. CD MENORCA – CE FERRERIES.

L’equip juvenil després del descans en el darrer cap de setmana afronta l’empenta final de la lliga amb els 3 partits decisius que falten, el primer será tot un derbi en el camp del Menorca, equip que ja esta salvat després de fer una bona temporada, es un equip molt ben posicionat que costa de jugar, ajuntant les lineas i aprofitant el seu golejador Huescar que es el pitxixi, per nosaltres una victoria seria un pas de gegant i ens asseguraria en gran part la permanencia, peró tocara fer un gran partit, intensos i amb la solidesa que venim mostrant els darrers 2 mesos, si esteim en el nostre nivell i encertats tindrém series opcions de poder treure un resultat positiu i poder certificar la permanencia la setmana que ve a casa, per aquest partit en Pere Genestar comptara amb la baixa per targetes de David Moreno, la resta esta a punt i amb moltes ganes de jugar el partit.
MOLTA SORT EQUIP VOLTROS PODER, SORT.

.

.

.

.

.

.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com