AQUEST DIUMENGE VENIU A EL CAMP A ANIMAR L’EQUIP REGIONAL I JUVENIL NACIONAL.

5 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
Ferrerias

c.d. Ferrerias

AQUEST DIUMENGE 2 PARTITS MOLTS IMPORTANTS, VENIU A EL CAMP A ANIMAR L’EQUIP DE REGIONAL I EL JUVENIL NACIONAL.

TOTHOM EN EL CAMP PER AJUDAR ELS EQUIPS I FER EL GRAN AMBIENT DE LES GRANS OCASIONS COM SEMPRE HEM ESTAT, PER AIXÓ JA HO SABEU NO VOS HO PODEU PERDRE AQUESTS 2 GRANS PARTITS PER SEGUIR DUGUENT BEN ALT EL NOM DEL FERRE.

REGIONAL. DIUMENGE A LES 17.30 HORES.

17ªJORNADA. CE FERRERIES – CE ALAIOR.

Ens jugam la lliga contra l’Alaior el segon classificat, a nosaltres ens serveix un empat per quedar matematicament campions será un partit complicat i necessitam l’ajuda de la nostra afició, per fer un gran ambient i entre tots poder guanyar el titol de lliga.

JUVENIL NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

33ªJORNADA. CE FERRERIES – PD SANTA EULALIA.

L’equip juvenil es jugará la permanencia contra l’equip eivissenc, tenim que aconseguir els 3 punts per poder ho aconseguir, per tant els nostres joves jugadors están amb moltes ganes de poder oferir a la afició aquesta victoria, i vos animam que vingueu a ser el jugador numero 12 com heu estat moltes vegades.

ENTRE TOTS FORÇA FERRE I AMB ELS NOSTRES 2 EQUIPS.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com