EL FÍSICS CIUTADELLA OMPLE AS PINARET D’ACTIVITAT

9 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes
.

.

La gran família del FÍSICS CIUTADELLA es va reunir aquests passats dies a les instal·lacions municipal des Pinaret per a celebrar tota una festa social i esportiva. Desenes de fillets, familiars i simpatitzants del club es van trobar per celebrar una diada poliesportiva, aprofitant l’ample ventall d’activitats que s’hi duen a terme.

I a més del kàrate, com toca a ser, es van dur a terme competicions i demostració de tir amb fona i també es va posar en pràctica el Nordic Walking, una activitat força saludable i molt de moda a dia d’avui que ara el FÍSICS està implantant i oficialitzant a Menorca

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com