III CURSA FIRA DE MAIG DE LLORET DE VISTALEGRE

13 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Eventos, Otros Deportes
.

.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre i l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre organitzen la III Cursa Popular Fira de Maig de Lloret de Vistalegre el proper dissabte dia 16 de maig de 2015 a les 11:00 del matí a Lloret de Vistalegre. Es tracte d’una competició d’atletisme i Nordic Walking amb sortida i arribada a la nova àrea recreativa de sa Comuna de Lloret de Vistalegre (al costat del cementiri municipal) amb un recorregut de Nordic Walking, 5K i 10K a l’emblemàtic bosc de Sa Comuna.

Organitza: Club Ciclista Lloret de Vistalegre i Ajuntament de Lloret de Vistalegre.

Patrocina: Ajuntament de Lloret de Vistalegre, Es Fasser, Ca’n Putxet, Pirotècnia Jordà, AC Instal·lacions, AXES Training i Berganti Bikes.

Col·labora: Balcar Binissalem, Bartolomé Reurer, Mallorca Sports Media i Ciclismo en Mallorca.

Lloc, data i hora: Àrea recreativa de Sa Comuna de Lloret de Vistalegre. Dissabte dia 16 de maig de 2015 a les 11:00 h. Recollida de dorsals entre les 10:00 i 10:30.

Inscripció: Elitechip.net.

Cronometratge: Webscorer (SENSE CHIP).

Reglament: III Cursa Fira de Maig.

Recorregut: Nordic Walking (1 volta), 5K (1 volta) i 10K (2 voltes).
Categories 5K i 10K (masculina i femenina):

mapa

Júnior.
Sènior.
Veterans.
Locals.
Distàncies i preus:

Preu únic: 3 euros.
Premis:

Trofeus als tres primers classificats absoluts de la cursa de 5K i 10K.
Obsequis als vencedors de cada categoria.
Altres:

Servei d’ambulància.
Els participants autoritzen a l’organització la seva imatge pugui aparèixer en fotografies i vídeos corresponents a l’esdeveniment.
La participació a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.
El corredor reconeix que és apte físicament per a participar a la cursa.
Com arribar:

Mapa-Cursa-Es-Sequer

Mapa-Cursa-Es-Sequer

Mapa Cursa Es Sequer

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com