Fi de curs duit a terme pels alumnes de Sant Jose Obrero de Palma

18 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
San Jose Obrero

San Jose Obrero

FI DE CURS DE L’ESCOLA DE JUDO SANT JOSEP OBRER

El passat diumenge 3 de Maig es va dur a terme el Festival de Fi de Curs de l’Escola de Judo Sant Josep Obrer.

Hi van assistir quasi tots els alumnes de les Escoles: Bisbe Verger, de Santanyi, Monti-sion de Pollença, Reis Catòlics, Escoleta i Corpus Christi de Palma. Van ésser a prop de 85 infants, on tots esperaven aquest dia, se’ls va fer el reconeixement que es mereixen: canvi de cinturó i el diploma de grau.

Abans de fer les demostracions i exhibicions, el Director General, D. Joan Ramos,  va donar les gràcies als pares per assistir i poder continuar aquesta activitat dins el Grup Sant Josep Obrer. Després, per part del President de la Federació Balear de Judo d. Miquel A. Bisquerra es va fer un reconeixement a totes les Escoles i al Club Sant Josep Obrer com el més participatiu en tots els Festivals que ha organitzat la Federació Balear de Judo.

Com sempre ho feim en el nostre esport ens col·locarem per mostrar respecte, agraïment i educación a tots els pares, mares i familiars, aixi com representants de totes les Escoles.

A continuació férem exhibicions per part de tots els alumnes, desde els més petits de 3-4-5 anys fins els que fan 6è de Primària: tots junts mostraren la part més bàsica del nostre esport: com són les caigudes, ho van fer en 2 torns, primer els mes petits i després els més grans i ja es veu la diferencia i millora tècnica així com anam creixent i formant esportistes.

 

Per grups es van fer diferents treballs de judo dret i judo terra (demostració de tècniques).

 

També hem d’agraïr la col·laboració de judokas del Club Taikukan que van fer unes coreografíes i exhibicions de més nivell.

Per acabar es va fer la Cerimònia d’entrega dels Cinturons i Diplomes a tots els nins i nines, moment més esperat per a tothom. És el nostre segon any al Grup Escolar, i a poc a poc hem crescut amb infants i nivell, estam satisfets de la feina de tots i esperam q any rera any siguin més i millors com a judocas i com a persones.

Ja és el segon any i el color dels cinturons va canviant i cada vegada hi ha cinturons més elevats… esperem que això només sigui el començament d’un bon equip d’esportistes que han triat el Judo per divertir-se, gaudir i esser grans companys de joc.

Desde l’Escola de Judo hem d’agraïr la participació de tants de nins durant tot el curs: a les classes, als Festivals i alhora agraïr la disposició dels pares i mares, ja que ells també són part important.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com