Cce sant lluis. Final de etapa Pedro Palliser i Tito Roig,cuerpo técnico del equipo Juvenil no continuaran la següent temporada com a màxims responsables del equip.

30 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Pedro Palliser i Tito Roig

Pedro Palliser i Tito Roig

Tots dos tècnics amb l’oferta de renovació sobre la taula han decidit no acceptar-la per fer una petita aturada i descansar. Han estat tres anys al capdavant de l’equip on amb un dur treball, compromís i gran dedicació o han donat tot per portar a bon port l’equip. Aquesta aturada no desvincula tots dos de la nostra Entitat ja que seguiran exercint una altra faceta, mostra del seu compromís amb aquest projecte.

Palliser amb cinc anys consecutius en l’equip Juvenil, dues com a tècnic ajudant i tres com a màxim responsable, decideix agafar-se un temps de descans.

Moltes gràcies als dos per la dedicació i sentiment lluisser aquests tres anys. Les portes estan obertes per a vosaltres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com