Voleibol. LES DUES PILOTES D’OR EN CATEGORIA INFANTIL ES QUEDEN A MALLORCA

1 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley
Aina Pons

Aina Pons

La jugadora infantil AINA PONS del CV SÓLLER i el Jugador infantil ANTONI PIRIS del CV ARTÀ, han estat els premiats amb la pilota d’Or per la RFEVB en els respectius campionats d’Espanya celebrats la passada setmana.

La federació de Voleibol de les Illes Balears, vol donar l’enhorabona als jugadors i per suposat als respectius clubs. Tot una mostra de bona feina i dedicació darrera aquets esportistes. N’esteim molt orgullosos, enhorabona!

Antoni Piris

Antoni Piris

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com