El Sineu és campió!

7 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
.

.

Fa una estona el primer equip del C.E. Sineu s’ha proclamat campió de la lliga de 1a regional. L’equip ha empatat 2-2 dins el camp del Pla de na Tesa, però això li ha estat suficient per mantenir el primer lloc de la taula classificatòria, empatat a punts amb el Llubí, que avui ha vençut al Sant Marçal per 2-0, i s’Arenal, que ha fet un 1-0 contra el Consell. Tots tres han acabat la lliga amb 73 punts, però per raons de gol average el primer lloc correspon als sineuers.

El Sineu ja havia ascendit a Preferent la setmana passada (vegeu aquí la crònica de la jornada) i el d’avui només era un partit de tràmit per proclamar-se o no campions de lliga.

El sineuer Pep Rosselló ha quedat tercer màxim golejador de la lliga, amb 24 gols (0’70 gols per partit). Luis Simó Rayó ha quedat setè, amb 21 gols.

.

.

.

.

Ver acta

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: dingola.net

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com