Beni Fuxà, un home de la casa per l’Infantil A

9 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Beni Fuxà, un home de la casa per l’Infantil A

Beni Fuxà, un home de la casa per l’Infantil A

Beni Fuxà (Maó, 1968) s’incorpora de nou al quadre tècnic del CCE Sant Lluís i ho farà com a entrenador de l’Infantil A, de nova creació per a la propera temporada.

Després de dos anys de descans, Fuxà accepta enrolar-se de nou en la nostra Entitat com a home de Club que és i ve per seguir sumant en un grup que, a priori, serà tot de segon any. Amb la incorporació de Beni, ja són dos els entrenadors que decideixen retornar a Ses Canaletes aquesta propera temporada, l’esmentat Fuxà i Noval.

El nostre Club continua creixent i per al proper curs tindrà en competició a dos equips en categoria Infantil amb la intenció de donar el màxim nombre de minuts a tots els jugadors nascuts entre 2002 i 2003 i evitar que els jugadors es queden a la grada durant els caps de setmana sense l’oportunitat de poder disputar partits.

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com