Comunicat Oficial C.C.E. Santlluis

14 junio 2015 | Por Redacci√≥n | Categoria: F√ļtbol, Ibiza
C.C.E. Santlluis

C.C.E. Santlluis

Davant les informacions aparegudes en mitjans de comunicaci√≥ sobre la no continu√Įtat d‚Äôen Paco Segu√≠ com a ajudant d‚Äôen Joan Mart√≠nez a l‚Äôequip EBA de la nostra entitat volem fer unes aclaracions.

La decisi√≥ de la no continu√Įtat d‚Äôen Paco Segu√≠ com a segon entrenador del primer equip √©s una decisi√≥ exclusivament t√®cnica, en cap moment √©s pret√©n deslligar del club a n‚Äôen Paco Segu√≠.

L’opció presa des de la Direcció esportiva, compte amb el total suport de la Junta Directiva del CCE Sant Lluís entengenla com merament esportiva. Des de la Junta Directiva assumim els possibles errors comesos durant la gestió d’aquesta decisió i com sa duit a terme.

El CCE Sant Lluís no té cap intenció de canviar la filosofia del club, que ha estat la que l’ha portat fins on és avui en dia. Res de tot això canviarà i el jugador que arribi al nostre club ho farà seguint el que s’ha fet al llarg de tots aquests anys.

Des del CCE Sant Lluís volem mostrar el nostre suport a l’entrenador, Joan Martínez Escala, entenent que ell és el responsable de la formació del seu Staff tècnic.

També mostrem tot el nostre respecte a la figura d’en Paco Seguí, per tot el que ha aportat a la nostra entitat, essent una figura clau en el creixement de la secció de bàsquet del CCE Sant Lluís, i esperem que aquesta desagradable situació es pugui reconduir.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com