El conveni amb el Platges de Ca’n Picafort és una realitat

16 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Atlètic Balears i CE Platges de Ca’n Picafort han signat avui el seu compromís per ser entitats col·laboradores durant la temporada 15/16 amb opció a ser renovat. La firma, celebrada a la seu de Hyundai Pro Automoción a Palma era rubricada per Toni Garau i Francisco García com a presidents d’ambdues entitats. En representació del primer equip hi assistia també Jaime Hernández i Jaume Fuster com a coordinador del futbol base de l’Atlètic Balears. Per part del Platges hi assistien també Nofre Plomer, President d’Honor; Eugenio García, coordinador i Edu Fluxà, tresorer.
El conveni expressa la col·laboració que hi haurà entre els dos clubs per a possibles cessions de jugadors, entrenaments a les instal·lacions dels clubs, assistència dels entrenadors del Platges a entrenaments de l’Atlètic Balears o la possibilitat d’utilitzar les instalacions de RecuperATB en determinades ocasiones; entre molts d’altres punts.

.

.

Amb aquest conveni de col·laboració es vol ajudar a que el Platges de Can Picafort creixi esportivament parlant i exportar la marca Atlètic Balears a la zona nord de Mallorca. És vol ajudar a crear un club important i símbol de qualitat englobat al projecte del nostre club. També es vol apropar l’Atlètic Balears a la part forana i donar a conèixer el projecte de futbol formatiu de l’entitat. Un dels objectius del ATB és obrir el club a la societat més enllà de Palma.
Tercer conveni
L’acord signat avui a Hyundai Pro Automoción és el tercer al què s’arriba per a aquesta propera temporada. I és que tant CD Menorca com CE Consell ja formen part del nostre grup de feina com a col·laboradors. És possible que en les properes setmanes arribin nous convenis d’aquest caràcter.
Moltes gràcies per la vostra atenció i difusió
Dpt. Comunicació Atlètic Balears

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com