FINS A VUIT PROMESES DEL FÍSICS CIUTADELLA SÓN A L’OPEN D’ANDORRA 2015

20 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

El prestigiós Open d’Andorra que es celebra a Escaldes va rebre ahir a vuit ferms promeses del FÍSICS CIUTADELLA: Judith Álvarez, Marta Bosch, Mar i Cel Ribot, Mariona Taltavull, Laia Taltavull, Francesc Sanz, Manel Bosch i Cristina Pons, acompanyats de Jordi Bosch i de Dani Pérez, de l’Spirit Alaior, com a entrenador.
En aquest campionat el Físics Ciutadella ja hi ha participat en altres edicions i es tracta d’un esdeveniment internacional en el que hi ha inscrits uns 870 karatequees de totes les edats. Segons el gimnàs de Ciutadella, les opcions de medalla són «reals, a pesar que hi haurà un gran nivell. Per els nostres esportistes, igual que per molts dels karateques que participaran en aquest Open, és el darrer campionat de la temporada». Després d’una setmaneta de descans, la de Sant Joan, en el Físics reprendran els entrenaments de forma més lúdica i més dirigida a centrar-se en la pretemporada, que aquest any serà més específica aprofitant la remodelació de les instal·lacions amb la nova Sala Funcional, la qual està tinguent una gran aceptació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com