La Junta Directiva del CCE Sant Lluís toma La decisión de inscribir el equipoen la Categoria EBA

1 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

La Junta Directiva del CCE Sant Lluís, reunida en sessió extraordinària acorda per unanimitat començar els tràmits necessaris per inscriure al primer equip de Bàsquet en la Conferència “C” de la categoria EBA.

Així mateix acorda els següents punts que volem fer públics:

1. La decisió d’inscriure l’equip en la Categoria EBA es dona per què hem assolit una part del suport económic privat necessari per donar la primera passa i fer l’inscripció a n’aquesta categoria. Continuarem fent fèina per assolir el total necessari per afrontar la temporada en total garantía per la Entitat. Farem feina per ampliar i reforçar amb nous socis col.laboradors que creguin amb aquest il.lusionant projecte. Creiem que exportar la marca “Sant Lluís” i “Menorca” a Catalunya es positiu per a tots.

2. Solicitarem les reunions pertinents amb les institucions per aconsseguir el seu suport, i dur el nom de Menorca i de Sant Lluís a fora de l’illa com a part important d’un treball en la qual tambè serem responsables.

3. Esteim fent feina també per tenir el millor equip possible i dur jugadors que com a mínim tenguin al mateix nivell que els nostres i reforçar una plantilla ja de per si en qualitat per competir a n’aquest nivell esportiu.

4. S’objectiu esportu marcat sempre ha de ser sa salvació i disfrutar d’una experiència nova per el basket lluisser.

5. Som prudents però optimistes. Volem ser ambiciosos però sense perdre la nostra personalitat com a Club.

6. Sant Lluís i Menorca demanen bàsquet i en properes dates durem a terme una nova campanya d’abonaments perque el poble de Sant Lluís en particular i Menorca en general també ens donin una mà i poguem recuperar sa il.lusio per es bàsquet.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com