EL FÍSICS CIUTADELLA NO ATURA I JA COMPTA AMB NOUS COL·LEGIATS DEL MÓN DEL KICKBOXING

9 julio 2015 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

El president de l’OMKE (Organització WKL Espanya) Eduardo Robles Durillo es va desplaçar personalment per al curs d’àrbitres regional i nacional de kickboxing, organitzat pel delegat de kickboxing, Ruben Molina. Del FÍSICS CIUTADELLA van participar Isidro Arribas, Toni Florit, Jonhatan Hierro i José Rodríguez Calero (Entrenador i Àrbitre Nacional de Kickboxing). L’OMKE atualment és una de les organitzacions a nivell nacional més importants en esports de contacte amb un gran nombre de clubs associats per tot el territori. Tant és així que setmana rere setmana homologa, sanciona i cobreix amb el seu equip arbitral molts esdeveniments d’Esports de Contacte i Arts Marcials.
De fet tots els combats, inclòs el que va celebrar Frank Muñoz a Barcelona, en la Pavelló de la Vall d’Hebron en el International Fighting Campionship 2, va ser homologat i arbitrat per l’OMKE.
Per tant, noves i importants titulacions en el món de l’esport al FÍSICS CIUTADELLA.

Comentarios cerrados