RESULTATS DE LA III CURSA MARINERA

12 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Vestits de blau, el primer i el segon guanyador de la III Cursa Marinera. Foto Jordi Cifre.

Vestits de blau, el primer i el segon guanyador de la III Cursa Marinera. Foto Jordi Cifre.

La III Cursa Marinera, que se celebrà l’horabaixa d’ahir dissabte 11 de juliol, es va desenvolupar en un ambient fantàstic i amb un centenar de corredors més que l’any passat. De fet, es varen acabar els 750 dorsals que Elitechip havia preparat per la qual cosa és difícil quantificar el número d’atletes que feren recorregut urbà per de 7 quilòmetres per dins el Port de Pollença.
Tot plegat, des de l’organització, qualifiquen d’èxit total la III edició de la Cursa Marinera i agraeixen la feina realitzada per la Policia Local i els voluntaris, entre altres persones i entitats que varen fer possible aquest esdeveniment esportiu de les Festes del Carme al Port de Pollença.
La clàssificació va quedar de la següent manera

MAS FOTOS ELITE-CHIP

Masculí absolut:
1. Miguel Manuel Campos (21 minuts 52 segons)
2. José Luis García
3. Abdessa Rja (club atletisme Pollença)
Primer Masculí local: Pep Frontera (24 min 56 segons)

Femení absolut:
1.Susanne Svendsen (26 min 20 segons)
2. Sebastiana Llabrés
3. Irene Portillo
Primer femení local: Laia Palou

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com