Canbio de rival en el Brondo

16 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Fútbol, Torneos
.

.

El XLVII Trofeu Nicolás Brondo Air Europa es jugarà finalment contra el Santa Catalina Atlético, equip ascendit recentment i de forma brillant a la Tercera Divisió Balear. Per motius logístics, el Real Murcia SAD no es pot desplaçar finalment a l’illa per a poder disputar aquest important partit. No obstant això, es manté el dia i la hora: serà el divendres 31 de juliol a les 20h a Son Malferit amb entrada gratuïta.
Per a aquesta XLVII edició del Trofeu més important de l’entitat blanc i blava està previst que a les 17:15h es jugui el Trofeu Jaume Planas entre l’Atlètic Balears de Juvenil Divisió d’Honor contra La Salle. A les 19:45 serà doncs la presentació del primer equip que dirigeix Gustavo Siviero i a les 20h començarà aquest interessantíssim partit contra l’equip que dirigeix Carlos Martínez i que enguany debuta a Tercera Divisió.

Horaris 31 de juliol (Son Malferit)

17:15h Trofeu Jaume Planas: ATB Divisió d’Honor – La Salle
19:45 Presentació primer equip
20:00h: Atlètic Balears – Santa Catalina Atco

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com