Atlètic Balears. Golejada per 16-0 contra el FC Anker!

18 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Quien es Quien, Torneos
.

.

Fitxa tècnica

Atlètic Balears: Benedikt, Vich, Michael Wiemann, Esteban, Biel Guasp, Riad, Thilo, Malik, Tim, Rodrigo, Kike. A la segona part han jugat la resta d’equip.

FC Anker: Fiete Wienk, Stefan Brendemühl, Manuel Even, Fabian Herzberg, Thorben Fust, Paul Apel, Erik Engel, Álex Strietz, Kenan Hasicic, Habian Stefan, Nils Hecking

Àrbitre: Víctor Jiménez Yustos; assistit per Martínez Mayol i Ivaylov Angelov

Gols: 1-0 5’ Esteban, 2-0 11’ Tim, 3-0 12 Rodrigo, 4-0 19’ Kike, 5-0 26’ Rodrigo, 6-0 38’ Juárez, 7-0 39’ Tim, 8-0 41’ Rodrigo, 9-0 42’ Kike, 10-0 49’ Rodrigo, 11-0 59’ David Prieto, 12-0 71’ Thilo, 13-0 78’ Malik, 14-0 79’ Jaime Herández, 15-0 80’ Wiemann, 16-0 84’ Rodrigo

Observacions: unes 150 persones presencien el partit a Son Malferit

Crònica

L’Atlètic Balears ha sumat avui la primera victòria contundent i convincent de pretemporada: golejada per 16-0 al FC Anker de la cinquena divisió alemanya que no ha tengut opció davant el gran potencial dels de Gustavo Siviero. Cal destacar els cinc gols que ha marcat el davanter paraguaià Rodrigo Cuenca durant el partit mentre que els tres fitxatges nous – Kike López, Michael Wiemann i David Prieto- també han estrenat el seu compte golejador amb la camiseta blanc i blava. Fins a deu jugadors diferents han batut el porter alemany.

El quadre dirigit per Siviero començava ben prest a marcar les diferències sobre la gespa de Son Malferit. No havien passat quinze minuts quan Esteban de corner, Tim i Rodrigo ja havien encarrilat el partit però tot i així, els locals volien posar en pràctica tot l’entrenat durant aquestes dues primeres setmanes de pretemporada. Sense afluixar ni donar treva a un rival més feble, fins a nou gols arribaven abans del descans. A la represa, sortirien jugadors com Prieto, Jaime o Manu Farrando i no aturava la golejada. A uns minuts per al final, Rodrigo posaria la cirereta del 16-0 i anotava a més el cinquè gol del seu compte personal del partit.

El següent test de pretemporada serà el proper dijous 23 de juliol a les 20h contra el Rotlet Molinar a Son Malferit.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com