LA FFIB ADMETRÀ JUGADORS DELS DOS SEXES A LES COMPETICIONS FINS A INFANTIL

19 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Noticias FFIB
logo

logo

LES FÈMINES PODRAN JUGAR MESCLADES AMB ELS NINS

Una de les propostes aprovades a l’Assemblea General de la FFIB que tancava la temporada va ser la de no distingir el sexe dels jugadors dels equips menors de 14 anys.
Fins ara, la normativa permetia un màxim del 20 % de fèmines en els equips masculins. Ara no se farà distinció i tots els equips jugaran les mateixes competicions des de pre-Benjamí fins a Infantil.
D’aquesta manera, hi haurà més equips per completar les competicions, ja que els equips exclusius de fèmines eren pocs.
Un altre avantatge és que les nines podran millorar el seu nivell competint en igualdat de condicions amb els nins. De fet, les jugadores mallorquines que recentment han triunfat amb les seleccions espanyoles –cas de Patricia Guijarro, Campiona d’Europa Sub-17, o Virginia Torrecilla, de la selecció Absoluta– varen començar jugant amb equips masculins.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com