Màxima efectivitat davant del Collerense (3-0)

25 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Amistosos, Fútbol
.

.

Fitxa tècnica

3 Atlètic Balears: Pliquett, Malik, Prieto, Wiemann, Vich, René, Jordan, Simon Van Zeelst, Rodrigo, Tim, Joan Salvà. A la segona part intervenien: Jaime, Manu Farrando, Kike, Esteban, Biel Guasp, Fullana, Riad, Thilo, Biel Coll, Juárez

0 UD Collerense: Picó, Salcedo, Bestard, Ángel, Sergio, Manu, Agus, Chechu, Juli, Martí, Marc

Àrbitre: Álvaro Varón assistit per Isaac Gutiérrez i Alberto García

Gols: 1-0 m. 60 Fullana (el 15 en pròpia porta); 2-0 m. 73 Rodrigo; 3-0 m. 92 Fullana

Observacions: unes 200 persones assisteixen al quart amistós de pretemporada a Son Malferit

Crònica

Ple de victòries en pretemporada. El Atlètic Balears ha superat per 3-0 al Collerense i suma el seu quart triomf durant la preparació per al següent campionat a Segona Divisió B. Els gols arribarien al segon temps per part de Fullana en dues ocasions i Rodrigo però la superioritat s’apreciava amb quatre ocasions molt clares en els 45 primers minuts.

En el primer temps Siviero confeccionava un onze en el qual incloïa als quatre jugadors a prova que, en tot moment aconseguia tenir controlat el partit i el domini. Encara que sense encert, eren fins a quatre les ocasions clares que s’apuntaven els blanc i blaus. Primer Prieto de cap podria haver inaugurat el marcador, després Rodri, més tard Salvà també de cap i Jordan també ho provaria.

A la represa entraven Jaime, Manu Farrando, Esteban, Kike, Biel Guasp, Fullana, Riad, Thilo, Biel Coll o Juárez i amb ells, també els gols. Al minut 60 es trenava una bona jugada per banda esquerra que Fullana materialitzaria en gol. Just abans de colar-se a la xarxa, un defensa del Collerense la tocava (1-0). Amb el partit controlat, Rodrigo, màxim golejador de la pretemporada, posaria el segon amb un fort xut que es colava per sobre de Picó. Ja en el temps de descompte Fullana, en una jugada embolicada a l’àrea aconseguia pujar el 3-0 definitiu al marcador.

Jugadors a prova

Gustavo Siviero feia servir el partit contra el Collerense per veure en acció als quatre jugadors a prova: Jordan, René, Joan Salvà i Simon Van Zeelst, que des de dimarts han entrenat amb l’equip i que a més, disposaven ja d’uns minuts en el partit contra el Rotlet Molinar (5-1). Aquest dissabte ha finalitzat el seu període inicial de prova i serà dilluns quan es prengui una decisió pel que fa al seu futur.

ATB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com