PB Els Tamarells; Ens ha deixat el nostre directiu, i soci d’Honor, Francesc Sola. Sempre et recordarem‏

26 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: defunciones, Fútbol
.

.

Paco va ingressar a la junta en el mes de juny del 2003, i en el període 2008-2013 fou vicepresident de la PB Els Tamarells. En l’estiu del 2014 va rebre el títol de Soci d’Honor de l’entitat. En aquests moments difícils per a tots, destacaríem d’ell el seu optimisme, vitalitat, i energia amb els que encomanava a la resta dels seus companys. Sense dubte que el buit que ens deixa serà impossible d’omplir, però ens recomforta saber que des d’allà dalt ens continuarà transmetent el seu somriure, força i dedicació per seguir fent barcelonisme. Ens deixa un dels penyistes illencs més emblemàtics, sempre present a a les trobades, aniversaria i actes, no sols de la PB Els Tamarells, sinó de les demés penyes balears. Sempre et portarem en els nostres cors, ETERN Paco !!

La Junta Directiva

Nota informativa: El velatori tindrà lloc el proper dimarts dia 28, de les 16 a les 20 hores, en el Tanatori del Bon Sosec.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com