Inscripció temporada 2015/16

7 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

Has jugat amb nosaltres? Coneixes el nostre club? No has jugat mai però sempre t’ha picat el cuquet del bàsquet?  Au idò, la nova temporada basquetbolística ja és aquí!

Jugar a bàsquet amb nosaltres suposa molt més que suar, córrer i fer cistelles . Per a nosaltres bàsquet és una passió i vol dir fer amics i gaudir d’aquest esport de manera completa! A més, podràs participar de les diverses activitats que el club organitza al llarg de la temporada com ara el fogueró o el sopar de Nadal.

Per això, començam a disenyar la nova temporada de valent i necessitam que omplis el teu full d’inscripció i ens ho facis arribar el més prest possible per a poder organitzar els entrenaments,  inscriure els equips, etc.

No ho dubtis, vina amb nosaltres a disfrutar del bàsquet!

1,2,3…Conyac!!!

Descarrega’t el full d’inscripció aquí: Full inscripció temp. 2015/16 (0)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com