El Real Mallorca i el Levante UD es disputen el 40è Trofeu Ciutat de Palma‏

10 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Torneos
Presentació Trofeu Ciutat de Palma

.

El Real Mallorca i el Levante UD es disputaran aquest dimarts, el 40è Trofeu Ciutat de Palma Air Europa. Avui dematí la regidora de Cultura i Esports, Susana Moll, el vicepresident del Real Mallorca, Monti Galmés, i el batle en funcions, Antoni Noguera, han presentat el partit, que es jugarà al Iberostar Estadi a partir de les 21.00 hores.

A la presentació també hi han estat presents el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard i una representació d’exjugadors del conjunt vermellenc.

Prèviament al partit, a partir de les 20.00 hores, es farà la presentació del futbol base i els jugadors del primer equip del Real Mallorca.

L’entrada serà gratuïta pels abonats i amb preus populars pels no abonats: 10 euros per adults i 5 pels menors de 14 anys.

La regidora Susana Moll, ha destacat que “enguany és una cita molt especial perquè la temporada 2015-2016 serà la del Centenari del Club, i tots esperem que al final de la temporada aconseguirà l’ascens a primera divisió per celebrar degudament els 100 anys d’existència del Mallorca.

Per aquest motiu ha desitjat “molt d’èxit a tots els implicats: equip directiu, tècnics, jugadors, patrocinadors i afició, a qui demanem que doni tot el suport possible a l’equip i que estem segurs que podrà gaudir del seu bon joc i dels seus triomfs”.

El vicepresident del Real Mallorca, Monti Galmés, ha fet una crida a l’afició per a omplir l’estadi, hi ha demanat que la gent acudeixi a la presentació de l’equip “per donar impuls i començar amb força la nova temporada”.

El batle en funcions, Antoni Noguera, ha “instat” a l’equip a pujar a primera divisió i ha destacat “la importància que una ciutat com Palma tengui un equip a la màxima categoria i amb possibilitats de poder disputar competicions europees”. Noguera també ha afirmat que amb la nova directiva del Club “hi ha un bon clima de diàleg i enteniment”.

 

prensa Ajuntament de Palma

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com