Comença la pretemporada per l’equip EBA

12 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Dani

Dani

El CCE Sant Lluís, que jugarà dins el Grup “C” de la categoria EBA, iniciarà la pretemporada aquesta tarda, a partir de les 20.30 hores a Ses Canaletes. Xavi Carreras com a màxim responsable, juntament amb el preparador físic, Lluís Pons, seran els encarregats de dirigir aquesta primera sessió d’entrenament, de cara a la posta a punt de l’equip, que iniciarà la competició el pròxim 27 de septembre.

Als jugadors del primer equip se li sumaran alguns júniors que donaran una mà en els entrenaments mentres es completa la plantilla, fèina en la cual està inmersa la Junta Directiva i la Comissió de treball.

Les primeres sessions d’entrenament tindran un clar protagonista, el preparador físic Lluís Pons Livermore, que una temporada mes seguirà lligat al CCE Sant Lluís.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com