L’Ajuntament d’Alcúdia realitzarà el canvi de gespa artificial per gespa artificial de darrera generació al camp municipal de futbol d’Alcúdia.

12 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
.

.

Dilluns passat representants de l’ajuntament d’Alcúdia, el regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra i el regidor d’obres pròpies Joan Gaspar Vallori mantingueren una reunió amb el president de l’U.E. Alcúdia Antoni Ruz i Bernat Cifre membre de la Junta directiva.

A la reunió, els representants de l’Ajuntament informaren i mostraren el projecte de “Substitució i millora del camp de gespa del camp municipal de futbol d’Alcúdia”, que consisteix en el canvi de gespa del camp de futbol així com el sistema de reutilització de la gespa que existeix actualment.

També informaren de la creació d’una nova àrea d’escalfament pels nous equips entrants, la qual estarà provista de la gesta artificial que serà retirada del camp de futbol.

Amb el canvi de gespa es duran a terme diferents millores com és la del canvi d’aspersors .

Totes les millores que es duran a terme tenen un pressupost total de casi 300.000€ i està previst que aquestes millores estiguin realitzades abans de final d’any.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Ajuntament d’Alcúdia

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com