El Joventut de Son Oliva presenta el seu torneig d’Estiu Joventut-Reciclajes Pérez ( Dissabte 22 D´agost).

18 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
.

.

Serà la possada de llarg del club a Son Fuster en el que serà el primer torneig benèfic d’estiu que s’organitza. Es jugarà a format d’un sol partit de 90 minuts (en cas d’empat, penals directament) i els primers en començar seran el Juvenil Nacional Autonòmica d’Àlex López que s’enfrontaran a l’Alaró de Juvenil Preferent a les 18h. A les 20h serà el torn del Primer equip de la categoria de Primera Regional. L’equip de Jaume Colombàs s’enfrontarà al Juvenil Divisió d’Honor del Real Mallorca de Santi Miralles en el que serà el darrer partit de pretemporada abans de començar la lliga.

El torneig es benèfic i es destinarà el donatiu de 2€ a la AECC, agraïm la colaboració de RECICLAJES PÉREZ donant suport a aquest torneig i al club i us demanam a tots la vostra participació.

Organitza: JOVENTUT DE SON OLIVA

Patrocina: RECICLAJES PÉREZ

Col·labora: FFIB, Fundació de Futbol de les Illes Balears.

 

Son Oliva

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com