Pollença i Port -CD Consell (3-0) – Juvenil

31 agosto 2015 | Por Editor | Categoria: Fútbol, Juvenil
pol_con_gol

.

Pollença i Port: Ramírez, Cladera (Hinojosa), Pinto, Azahaf (Borràs), Gómez, Rotger (Rosselli), Vich, Hernández (Jiménez), Castaño, Colomera, Mateu (Trujillo).

CD Consell: Munar, Noguera, Granado (Santos), Juan, Busquets, Bergas, Arrom (Tineo), García (Pons), Puerto, Villalonga (Matas), Aneas.

Àrbitre: Jonatan Cáceres Fernández, arbitratge més que correcte, va amonestar per part del Pollença i Port a Vich, Hernádez i Hinojosa i per part del CD Consell a Aneas.

Gols: 1-0 Colomera, 2-0 Vich i 3-0 Vich.

El millor: Del partit sense cap dubte el jugador del CD Consell Aneas, el millor de l’equip pollencí sense cap dubta que els “nins” més joves han “donat el do de pit” a l’espera de l’arribada del reforços més veterans.

El pitjor: Sense cap dubta que en Joan Llobera no tingui a la seva disposició tota la plantilla per motius laborals o d’estudis, el tema laboral té difícil solució però el tema d’estudis haurem d’esbrinar com ho fan a altres indrets com Manacor, Son Servera, etc.

L’equip de Consell va tenir fins onze “mà a mà” amb el porter pollencí i no va ser capaç de marcar cap gol.

El tècnic balcànic Vujadin Boskov va posar de moda al finals dels anys setanta aquesta famosa frase del “futbol és futbol i gol és gol” i aquesta frase resumeix el que ha estat el partit aquest dissabte al poliesportiu municipal, es presentava el Pollença i Port amb moltes baixes unes definitives per d’incorporació al mon universitari de diversos jugadors i altres provisionals per encara estar fent feina a l’industria turística, en Joan Llobera posava damunt el camp un equip molt jove que i amb jugadors de diverses procedències amb la corresponent falta de conjunció que feia que l’equip de Consell es fes ràpidament amb el domini del partit i tot just la falta d’encert dels seus davanters i la gran actuació del porter pollencí ha fet que la casella de l’equip visitant tingués el “zero” com guarisme al final del partit, en canvi quan els pollencins es varen tranquil·litzar varen crear algunes ocasions de gol i fruit d’una d’elles al minut 30 de la primera part en Dani Colomera aconseguia el primer gol partit d’una gran “caparrotada” (a la foto) i així va acabar la primera part.

A la represa el guió va seguir sent el mateix els de Consell dominaven però s’estavellaven una i altra vegada amb el porter pollencí, quan les forces començaven a minvar el partit es va tornar més pla i ambdós equips arribaven clarament a les porteries contraries, fruit de l’esgotament físic del millor jugador avui al camp el nombre 16 del CD Consell Miguel Aneas que va d’esser atès a la banda amb estirades musculars varen arribar el millors minuts dels pollencins i en Miquel Vich posava el segon gol al marcador a una gran jugada personal, arrodonint la seva actuació personal amb la col·laboració del porter visitant a un tret llunya que semblava fàcil per porter, així vàrem arribar al final del partit davant la incredulitat del seguidors visitants que en gran nombre s’han desplaçat a Pollença per veure el debut del seu equip a la nova categoria.

 

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: esportpollenci.com