Campionat de Balears de tennis platja – Can Pere Antoni

3 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tenis, Tenis Playa
foto1-375x250

.

El Campionat de Balears es va disputar a la  Can Pere Antoni de Palma, amb les vistes de la Catedral i el castell de Bellver de fons, l’últim cap de setmana d’agost. El torneig, classificatori per al Campionat d’Espanya, va reunir a 8 parelles en el quadre femení i 8 en el masculí, es va celebrar en format Round Robin, amb 2 grups de 4 parelles.

En …el quadre femení, el nivell va ser molt igualat. Magdalena Martorell i Patricia Mas van acabar primeres del seu grup, després de tres partits molt lluitats i van disputar la final a Valentina Martínez i Eva Martínez, que van donar la sorpresa en vèncer en el seu grup a les primeres caps de sèrie, Laura Gibanel / Eli Fernández per un atapeït 6/1 2/6 10-7.

La esquerrana Martorell torna a tennis platja, després d’haver competit per última vegada en el Campionat d’Espanya de 2010 representant a Balears.

En el quadre masculí el nivell també va ser alt, amb diversos jugadors vinguts del tennis convencional i amb ganes de mesurar forces a la sorra. Els defensors del títol, Alex Mompó i Antonio Ridao, van acabar primers del seu grup sense cedir un set. Al seu torn, Joaquín Guidet i Pere Tebar es van desfer dels segons caps de sèrie, Oscar Amengual i Micky Palmer, el que els permetia arribar a la final, en què Guidet ha estat present en les últimes tres edicions.

La final va ser per als favorits per 6/0 i 6/4, després de remuntar un 4/1 en el segon set.

Els campions de les dues categories representaran Balears en el Campionat d’Espanya a Almuñecar (Granada) el 26/27 de setembre.

Font: Federació de Tennis de les Illes Balears